Antispur Duo Forte мнения – цена

, , Leave a comment

Antispur Duo Forte мнения – цена
5 (100%) 1 vote

Шиповете в петите са много болезнени и е голямо предизвикателство да се справим с тях. Има много митове, които твърдят, че шиповете в петите са едно от най- болезнените неща защото водят до дегенерация на костите. Някои хора ги приемат за нещо нормално, но когато не се лекуват в начален етап, оказват натиск върху костите на нервите и причиняват много болка. Причините за болката са различни, но една от основните е, че докато ходите имате чувство, че стъпвате върху нещо, което Ви причинява голяма болка. Болката обикновено е резултат от хронично възпаление, което настъпва при плантарна апоневроза. Когато плантарната фасция се присъедини към костта на петата, когато ходите цялата тежест пада върху нея и боли.

Ето защо, ако има възпаление в областта на петата, ще има дегенеративни промени, които в крайна сметка причиняват само болка. Дори може да възпрепятства ходенето. Много хора взимат грешни решения, когато се отнася до облекчаване на болката. Въпреки това вече има нов продукт, създаден от специалисти, който е феноменален начин за борбата срещу шиповете. Antispur Duo Forte е най- доброто решение, което ефективно премахва шиповете, познати като плантарна апоневроза. Този продукт Ви помага да поддържате точната тежест, като по този начин абсорбирате тежестта при ходене. Този ефект ще неутрализира болката и ще можете да ходите с лекота. Ако смесите лечението с крема Antispur Duo, формирате допълващо лечение, което гарантира ефективност за справянето с шиповете.

Kупи Antispur Duo Forte с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как работи Antispur Duo Forte?

Продуктът осигурява механична опора, както и защита на краката. Както знаете, краката са подложени на напрежение при ходене и продължително стоене. Когато упражнявате силен натиск върху крака, стъпалото не докосва изцяло повърхността, а само част от нея. С силиконови подложки Antispur Duo Forte, възстановяването на петата е гарантирано. Когато ходим, всяка стъпка причинява микро удар, който в крайна сметка образува възпаление или остра болка. С използването на продукта Ви гарантираме, че микро ударите се абсорбират и не чувствате болка. Също така структурата на продукта е много сложна и деликатна. Изработена е от мек силикон, който заема формата на стъпалото, като по този начин приема структурата на тъканта на човешкото стъпало. Така сякаш стъпалото е обвито в допълнителен слой кожа. Този продукт действа заедно с крем, който се грижи за кожата.

Кремът се използва външно и намалява дискомфорта. Важно е да знаете, че нараняванията и триенето на кожата обикновено увеличават чувството за парене и болката. Това е причината, поради която този продукт се използва заедно с крем, поради което предизвиква укрепващ ефект върху хората, които имат шипове. Този продукт също работи добре, като използва естествени съставки като витамин А и Е, които проникват в кожата и причиняват подхранващ ефект. Тъканите на краката ще се регенерират и ще има подходяща хидратация на кожата, което ще доведе до твърдост и еластичност на кожата.

Състав и съставки на Antispur Duo Forte

За да бъде Antispur Duo Forte от шиповете в петата ефективен, производителят е отделил подбрани активни и естествени съставки, които са били внимателно изследвани чрез клинични тестове.

Тези съставки са тествани за безопасност и ефективност и резултатите се оказаха много ефективни. Ефективността на тези съставки е доказана и от изследвания, извършени от експерти от най-добрия изследователски център в света. Бяха случайно избрани двеста души, които имат шипове. Тези хора също се опитваха да се справят с проблема, но те нямаха трайни резултати и дори не носеха забележими ефекти. Участниците бяха разделени на три групи, при които първата група получи традиционното лечение срещу шипове, докато втората група използваше силиконови подложки Atispur Duo Forte и Duo Forte Cream, които трябваше да се използват през целия ден. Третата група получава хапчета и добавки, които са насочени само към намаляване на болката. Лечението трябваше да продължи един месец, а резултатите окончателно излязоха. 96% от групата, използваща този продукт, са напълно излекувани, докато 45% от респондентите от първата група са показали известно подобрение и в последната група 2% от респондентите са показали някои промени в тяхното състояние. Съставките, които са направили Antispur Duo Forte толкова ефективни, са:

Урея. Този активен компонент е известен с грижа за напуканата и суха кожа. Високата концентрация на урея в този продукт помага за овлажняване на кожата, както и за отстраняване на кератинизираната кожа.

Витамин A. Тази съставка е известна за ускоряване на метаболизма на кожните клетки. Тази активна съставка е известна и за регенериране на увредените кожни клетки, както и за регулиране на кератинизирането на епидермиса. Витамин А е известен също така за укрепване на структурата на роговия слой, както и за предотвратяване изсушаването на кожата.

Витамин E. Тази съставка е известна за стимулиране на производството на колаген, както и за овлажняване на кожата. Също така е известно, че подобрява еластичността на кожата и предотвратява възпаление. Витамин Е отговаря и за неутрализирането на свободните радикали, както и за защитата на кожата от всякакви други увреждания като сухота на кожата.

D-Пантенол. Тази съставка е известна за стимулиране на клетъчното делене поради силните си регенериращи и лечебни ефекти. Този продукт е известен също и за намаляване на загубата на вода, която се случва през епидермиса на кожата и също укрепва липидната бариера на кожата.

Kупи Antispur Duo Forte с 50% отстъпка*на официалния сайт

От къде да закупя Antispur Duo Forte? – аптеката

Можете да закупите Antispur Duo Forte от шиповете в петата само от официалния сайт на производителя. Причината за това е, че има много фалшиви продукти, които са вредни за Вас, а се твърди, че имат същата ефективност. Когато купувате продукта трябва да сте много внимателни. За щастие, производителят на този продукт гарантира безопасност на клиентите си защото продуктът има уникален код, който трябва да използвате, за да различите фалшификатите. В случай, че продуктът, който купувате няма този код, ще знаете, че е фалшив. Ако намерите кода, това е гаранция, че притежавате качествен и оригинален продукт.

Как да закупя Antispur Duo Forte в България?

Покупката на Antispur Duo Forte е много лесна. Можете да поръчате продукта от вкъщи или от работа защото поръчката е лесна и се прави онлайн. Трябва да попълните формуляр, който е достъпен на оригиналният сайт на производителя. Трябва да попълните имената си. И-мейл, данни за контакт, как ще желаете да Ви бъде доставен продуктът и т.н. Веднага след като се обработи поръчката продуктът ще бъде пратен и ще го получите в рамките на от 4 часа до 4 дни в зависимост от локацията Ви.

Цена на Antispur Duo Forte

Съдържа най- качествените елементи, което прави Antispur Duo Forte скъп.

Въпреки това производителят прави 50% отстъпка на всеки, който закупи продукта от сайта. Ако станете член на компанията, гарантирано получавате 30% отстъпка без допълнителни такси. Това означава, че ще получите продукта за  67лв., вместо за 110.

Странични ефекти на Antispur Duo Forte

Antispur Duo Forte от шиповете в петата съдържа само натурални съставки, които са 100% ефективни, за разлика от други продукти, които съдържат химикали. Това означава, че е много безопасен и ефективен и не причинява странични ефекти. Въпреки това производителят съветва хора, които имат алергии или са бременни да се посъветват с лекар преди употреба.

Antispur Duo Forte мнения

Мариан Вълев, 57 години

Избавих се от болката с помощта на Antispur Duo Forte за месец и вече шест месеца не ми е заболяла нито веднъж. Препоръчвам на всеки, който се нуждае от нещо изпробвано! Препоръчвам го на всеки.

 

Владимир Зарев, 33 години

Ако не бях използвал силиконови подложки Antispur Duo Forte щях да направя голяма грешка. Премахване на болката и проблемите с ходенето. Сега съм здрава, щастлива и пълна с енергия.

 

Даниела Бонева, 50 години

Преди Antispur Duo Forte, никоя терапия против шипове в петата не ми помагаше. Вдъхнови ме приятелка. Исках да се отърва от шиповете също като нея. С крема, подложките и упражненията, завинаги се избавих от упоритите бодежи в стъпалата. Трябваха ми само 4 седмици.

 

Заключение за Antispur Duo Forte

Истината е следната: за превъзмогването на шиповете в петата не са достатъчни само упражнения. Не е достатъчно да намалиш теглото. Нужно е нещо силно – истинско оръжие против възпалението на плантарната фасция (причината за образуване на шипове в петата), което да е безопасно и ефикасно.Все пак това не е вещество, чиито свойства са популярни в терапията на шиповете в петата. Това е карбамид, който в комбинация с други активни вещества, ефективно премахва симптомите, свързани с мъчителните деформации. И това не е всичко. Прибавянето към комплекта на иновативни, еластични силиконови подложки, позволява да се задържи свода на стъпалото в правилна позиция и да се облекчи петата, благодарение на което възпалението и досадната болка са премахнати.

Kупи Antispur Duo Forte с 50% отстъпка*на официалния сайт
 

Leave a Reply