Dental Whitestrips мнения – цена

, , Leave a comment

Dental Whitestrips мнения – цена
5 (100%) 2 votes

Dental Whitestrips мнения – цена
5 (100%) 2 votes

Dental Whitestrips мнения – цена
5 (100%) 2 votes

Dental Whitestrips мнения – цена
5 (100%) 2 votes

Dental Whitestrips мнения – цена
5 (100%) 2 votes

Зъбите са жизненоважен орган в човешкото тяло. Там именно започва храносмилателния процес, който ни осигурява веществата и минералите, които са нужни за нашия растеж и развитие. Затова е наша лична отговорност да поддържаме зъбите си чисти, за да бъдат те здрави. Замърсените или болни зъби водят до проблеми не само в устата, но и в други вътрешни органи, тъй като възпалението може да достигне и до тях.

Болните зъби водят до проблеми като гниене на зъбите, пародонтит, гингвинит, Бруксизъм, рак на устната кухина, зъбна плака и дори загуба на зъби. Всичко това може да ви създаде огромен проблем и да постави здравето ви в опасност. Бактериите в устата са главната причина за зъбните проблеми.  Те идват, когато зъбите са оставени непочистени и замърсени за дълъг период от време. Хормоналните промени при мъже и жени също могат да причинят проблеми със зъбите. Диабет, пушене, наличие на дадени болести също застрашават чистотата на зъбите. Употребата на неправилни лекарства, които въздействат различно на зъбния емайл, може също да бъде враг на здравето на зъбите.

Kупи Dental Whitestrips с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как действат Dental Whitestrips?

Както подсказва самото име, това се избелващи лентички, използвани, за да почистят зъбите. Произведени са главно от полиетиленова пластмаса. Тя е тънка и еластична, за да позволи на лентичките да паснат правилно на зъбите и устата. Имат покритие от пероксид, което, влизайки в контакт със зъбите, спомага за премахване на замърсяването по зъбите.

Лентичките са продукт само за външна употреба. Ползват се от мъже и жени по цял свят. Могат да се ползват както от възрастни, така и от деца. Процедурата на употреба е доста по-деликатна в сравнение с други методи, използващи лазер. Този продукт помага на зъбите да променят цвета си за много кратко време. И нещо повече, те не увеличават тяхната чувствителност.

Когато зъбите не се почистват добре, това създава на човек следните проблеми:

 • Лош дъх, който не отминава. Това намалява самочувствието ви при разговор с други хора или при целуване на партньора ви.
 • Кървящи и подути венци.
 • Чувствителни или кървящи венци.
 • Болка по време на ядене, като може да се развият и болести на венците.
 • Болните венци могат да доведат до загуба на зъб.
 • Засилване на чувствителността на зъбите.

Dental Whitestrips се препоръчват от много доктори и зъболекари за ефективно почистване на зъбите. Това ще ви помогне да избегнете всички споменати проблеми. Начинът на употребата им е много лесен и включва следното:

 • След закупуването им, прочете инструкциите внимателно, преди да ги ползвате.
 • Измийте с четка зъбите си.
 • Подгответе лентичките и ги поставете върху зъбите си.
 • Изчакайте известно време, за да подействат.
 • След около 25-35 минути ги свалете.
 • За по-добри резултати повтаряйте тази процедура всеки ден за 14 дена.

Тези лентички се препоръчват от много специалисти, поради ефективните резултати от употребата им. Когато се използват правилно, те ще помогнат да постигнете следното:

 • Ще почистят зъбите и ще премахване на кафеникавия цвят по зъбите, като ги запазват по-бели и по-чисти за по-дълго време.
 • Ще предпазят зъбите от гниене, тъй като премахват бактериите и нечистотата.
 • Ще заздравят емайла и ще го поддържат по-чист за по-дълго време.
 • Ще предпазват от разпространяване на бактерии към други части от храносмилателната система.

Миенето на зъбите с четка предпазва или лекува някои от тези проблеми, но не гарантира пълната чистота и хигиена на зъбите. Това е причината за създаването на Dental Whitestrips – да поддържат зъбите ви чисти по всяко време на деня. С използването им ще избегнете посещенията си в болница и ще намалите срещите си със зъболекар. Те се грижат за цялостната чистота на зъбите ви.

Състав на Dental Whitestrips

Dental Whitestrips представлява найлонова лентичка. Найлонът е създаден така, че да бъде еластичен и гъвкав, за да пасне правилно на зъбите. Не бива да се поглъща, защото не съдържа растителен състав. Изцяло изкуствен продукт е. Лентичките съдържат пероксид или белина. Затова действието им е да избелят зъбите ви по подобен начин, както белината избелва дрехите ви. Пероксидът премахва потъмняването на зъбите и възвръща нормалния им бял цвят.

Dental Whitestrips са направени от полиетилен, който е тънък и гъвкав вид найлон. Имат покритие от пероксид и някои видове лентички съдържат повече от него, в сравнение с други. Лентичките се поставят върху зъбите, както е показано на опаковката, така че пероксидът да влезе в контакт с вашия емайл. Това му позволява да премахне петната и потъмняването от повърхността на зъбите ви. Някои лентички трябва да бъдат изхвърлени след известен период на време, докато други не.

Kупи Dental Whitestrips с 50% отстъпка*на официалния сайт

Ето кои са основателните причини да си закупите Dental Whitestrips, избелващи зъбите лентички:

 • 100% гаранция за качество.
 • Доставка до 3 дена
 • Плащане при доставката – плащате, само ако сте сигурни, че всичко е наред с доставения продукт
 • Процедурата е по-нежна от всеки друг метод, използващ лазер
 • Зъбите са почистени за относително кратко време
 • Продуктът не увеличава чувствителността на зъбите
 • Има положителен психологически ефект върху самочувствието на човека
 • Има способността да регулира степента на белота на зъбите
 • Подходящ е за мъже и за жени

Къде да закупите Dental Whitestrips? – аптеката

Продуктът е на разположение на официалния му сайт. Пуска се онлайн поръчка, след това клиентът получава обаждане по телефона за потвърждение. Продуктът се изпраща до желания адрес по куриер. Плаща се в брой при доставка. Предимството на онлайн покупката е, че продуктът от сайта е оригинален. Препоръчва се да се купува от официалния сайт, поради съществуващи фалшиви продукти.

Къде да закупите Dental Whitestrips в България?

Отидете на официалния сайт и направете поръчката си там. Това включва да дадете вашето име, контактна информация и адрес. Процедурата по покупката е попълване на електронен формуляр. Натиснете „ПОРЪЧВАМ“ и попълнете данните си на следващата страница. Клиентът ще получи съобщение за потвърждение на поръчката.

Ще получите продукта до 2-3 дена. След това го изпробвате. Ако не сте 100% доволен, просто изпратете обратно опаковката с продукта на съответния адрес и ние ще ви върнем парите, без да задаваме въпроси.

Цена на Dental Whitestrips

Новата цена на лентичките на официалния сайт е 79 лева. Направена е 50% отстъпка от старата цена – 158 лева. Доставката е до 2-3 дена от датата на поръчката.

Странични ефекти на Dental Whitestrips

Лентите Dental Whitestrips са произведени от натурални съставки, които са безвредни за човешкото тяло. Веществата в него НЯМАТ странични ефекти и следователно, не е нужно да се безпокоите за бъдещи проблеми. БЕЗВРЕДЕН е за употреба. Продуктът може да се използва от мъже и жени на всякаква възраст. Бременни жени трябва да се консултират с лекар преди да приемат този продукт.

След много години на тестване, Dental Whitestrips са доказано безвреден продукт, който не влияе върху функцията на урогениталната система. Бързият му ефект върху зъбите гарантира за чистотата на зъбите и добрия дъх в устата. Подобрява функцията на зъбите, венците и устната кухина.

Отзиви Dental Whitestrips мнения 

Ненко Миланов, 32год

Не мога да откажа пушенето и това е проблем за мен, тъй като не мога да се отърва от жълтеникавия цвят на зъбите ми. Ходих на зъболекар, но методите, които ми предложиха, бяха твърде скъпи. Поръчах си лентичките и съпругата ми беше удивена, когато ме видя с бели зъби само след три дена.

 

Ана Сотирова, 23год

Притеснявах се да се усмихвам с отворена уста. Зъбите ми бяха здрави, но с жълтеникав цвят. Твърде скъпо е избелването в клиники. Купих си тези лентички и ефектът беше положителен и страхотен. Препоръчвам ги.

 

Жанет Нейчева, 34год

Здравейте. Не исках да се смея дълго време, защото имам жълти зъби, въпреки че ги мия редовно. Те просто си имат този цвят. Пробвах да ми ги избелят в един салон, където платих доста голяма сума, но не се получи. Затова си купих Dental Whitestrips. Съжалявах, че не съм го направила по-рано! Беше толкова необикновено да се сдобия с бели зъби изведнъж. Всичките ми познати са очаровани от моята усмивка!

 

Заключение за Dental Whitestrips

Нека зъбите ви станат нормални и бели. Искрящото бяло е цветът, който заслужават красивите ви зъби и може да им осигурите това като използвате този простичък метод, и в рамките на 14 дни ще видите удивителната промяна. Ще се радвате да се усмихвате, да говорите със самочувствие или да се целувате без страх или комплекси. Това е истински продукт, който ще подейства във ваша полза. Поръчайте вашите лентички сега.

Kупи Dental Whitestrips с 50% отстъпка*на официалния сайт
 

Leave a Reply