Ekonor мнения – цена

, , Leave a comment

Ekonor мнения – цена
5 (100%) 1 vote

Ekonor мнения – цена
5 (100%) 1 vote

Ekonor мнения – цена
5 (100%) 1 vote

Ekonor мнения – цена
5 (100%) 1 vote

Ekonor мнения – цена
5 (100%) 1 vote

Виждаме голямо увеличение на цените на електричеството. Много хора използват уреди, които консумират голямо количество енергия, и така те се чудят как е възможно сметките им за ток да са толкова големи. Поради промяната на икономиката по цял свят, ние сме принудени да търсим начини и методи за по-малка консумация на електричество. Голямото потребление на енергия не само повишава сметките, но влияе също върху околната среда и света, в който живеем. Това изисква да се намери начин и по-простички средства да се консумира по-малко енергия, за да се избегне всичко това.

Какво е решението за тази дилема? Не е нужно да използвали свещи или въглища, за да гладим дрехите си, както в миналото. Не е нужно да преживявате това. Ekonor е тук, за да ви спаси. Намалявайки консумацията на уредите, това устройство завъртва бавно електромера и осигурява по-ниски сметки за ток!

С тази спестовна кутийка може да спестите до 30-50% от електроенергията, в зависимост от типа на електроуредите ви. Вместо това реактивната енергия е „вторична и ненужна“. Тя се движи по различните кабели и създава допълнителен товар за мрежата. Това увеличава постепенно консумацията на ток и създава многобройни опасни за здравето електромагнитни полета. Ekonor е най-доброто решение за тези проблеми.

Kупи Ekonor с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как действа Ekonor?

Ekonor е устройство, използвано за намаляване на потреблението на енергия. То е най-лесният начин за спестяване на енергия. Ще намали сметките ви за ток с 30-50%. Ekonor премахва реактивния компонент от мрежата ви, като намалява нейния това и в следствие на това и консумацията на електричество. Уредите използват по-малко енергия и това намалява сметката за ток.

Ekonor отстранява нужния сегмент от системата, като по този начин намалява значително консумацията на ток. Спестява и намалява енергията като пренастройва волтажа и това води до намаление на максимума на потребление и до по-малка злоупотреба с нискокачествена енергия. Ниско-ефективното електричество се пренасочва в този случай и се използва отново от устройството. Инструкциите за употребата му са прости и лесни, както следва:

  • Включете устройството в контакт
  • Уверете се, че контактът е работещ изправно
  • Тогава може да използвате един или няколко броя от продукта според инструкцията

Вашата система е сигурна и уредите ползват по-малко енергия. Науката показва, че съществуват два вида енергия – динамична и приемателна. Динамичната енергия е ценната и благодарение на нея работят уредите. Приемателната е по-скоро „избирателна и ненужна“. Тя се движи между различните връзки просто допълнително натоварва мрежата.

Устройството Ekonor има за цел да постигне спестяване на електричество сред уредите и техниката у дома с 50% за климатици, пералня, компютър или сешоар; с 45% за готварската печка, ютията, телевизора и отоплителния уред; с 40% за хладилника, газовия бойлер; с 35% за ел.каната, кафемашината, лампите, тостера; с 30% за дрелката, циркулярната машина или електрическия трион. Повечето хора си купуват този уред, защото:

  • Ekonor е много лесен за използване
  • Той успява да излъже електромера. Ниското електропотребление е възможно чрез по-ефикасно използване на ел.ток
  • Ефективността на устройството е потвърдено от много изследвания и се дължи на феномен, обяснен от науката
  • Освен че намалява електропотреблението, удължава и живота на домашните уреди
  • Намалява електромагнитната радиация, която е вредна за здравето и която се пръска навред от ел.кабели и уреди
  • За 2-3 месеца може да си върнете парите, похарчени за покупката на това устройство

Ekonor се ползва от повечето хора и семейства в следните места: апартаменти и къщи, фитнес салони, магазини, офиси, барове и ресторанти.

Какво представлява Ekonor?

Издадено напред устройство се включва в контакта. Регулаторът е създаден да регулира волтажа и да го предвижда, което прави този контрол стабилен да спестява потреблението и да удължава живота на електроуредите.

Kупи Ekonor с 50% отстъпка*на официалния сайт

Ekonor може да регулира електрическия ток, което помага за ефективната работа на уреда от разстояние и го предпазва от невалидно елекропотребление.

Ekonor е подходящ за стандартни електро-мрежи в апартаменти и къщи – с влажност на въздуха максимум 85% (не поставяйте в бани и басейни). Капацитет: 5 kw-19 kw (устройството е достатъчно за цял апартамент). Тегло: 170гр.(с опаковката), 125гр (без опаковката). Размери: 12см/7см/4см.

Къде да закупите Ekonor? – аптеката

Голям брой фалшиви добавки съществуват на пазара днес, нямащи нищо общо с оригинала, затова бъдете внимателни с подобни продукти. Оригиналният Ekonor може да бъде намерен на официалния сайт на марката. Трябва да пуснете вашата онлайн поръчка. След това ще получите обаждане по телефона за потвърждение. Продуктът ще ви бъде изпратен по куриер. Заплащането е в брой при доставката. Предимството на покупката от официалния сайт е, че продуктът е оригинален и изправен.

Как да закупя Ekonor в България? 

Отидете на официалния сайт и направете поръчката си там. Това включва да дадете вашето име, контактна информация и адрес. Процедурата по покупката е попълване на електронен формуляр. Натиснете „ПОРЪЧВАМ“ и попълнете данните си на следващата страница. Клиентът ще получи съобщение за потвърждение на поръчката.

Пакетът ще ви бъде изпратен до 2-3 дена чрез куриер. След това го изпробвате. Ако не сте 100% доволен, просто изпратете обратно опаковката с продукта на съответния адрес и ние ще ви върнем парите, без да задаваме въпроси.

Цена на Ekonor

На официалния сайт новата цена е 89 лева. Направена е отстъпка 50% от старата цена 178 лева.

Странични ефекти на Ekonor

Продуктът е напълно безвреден за човека и неговата среда.

Отзиви Ekonor мнения

Тодор Стаматов, 46год.

Благодаря ви за отличното качество на този продукт. Преди време си бях купил подобен енергоспестяващ уред, но той се оказа напълно безполезен и спря да работи само след 2 седмици. Сега имам вашето устройство. Миналият месец платих за осветлението само 15 лева вместо предишните 30-40. И използвам съвсем същите крушки като преди. Доволен съм.

 

Симеон Луканов, 34год.

Това устройство е идеалното решение за апартаменти и офиси. Купих си го от тук и сега вече месец плащам с 60 лева по-малко. Ако това продължава, за една година ще спестя почти 720лв. Макар че не съм маниак на тема спестяване, смятам, че няма смисъл да плащаш за нещо, което не използваш напълно.

Заключение за Ekonor

Ekonor не е фалшив уред. Той наистина може да спести огромна сума пари. Ще го намерите на официалния му сайт. Избягвайте да ползвате големи количества енергия с помощта на това устройство. Нужно е само да оставите адрес за доставка и ще получите вашия Ekonor.

Kупи Ekonor с 50% отстъпка*на официалния сайт
 

Leave a Reply