Fish XXL мнения – цена

, , 1 Comment

Fish XXL мнения – цена
4 (80%) 4 votes

Fish XXL мнения – цена
4 (80%) 4 votes

Fish XXL мнения – цена
4 (80%) 4 votes

Fish XXL мнения – цена
4 (80%) 4 votes

Fish XXL мнения – цена
4 (80%) 4 votes

За един рибар истинският риболов е, когато има много риба, следователно голям улов, а процесът на риболов да е
спорен, защото настроението е най- добро. За съжаление обаче това рядко се случва заради времето от годината, метеорологичните условия, калната вода или други неприятности. Но за да постигнете мечтата си и да занесете вкъщи голям улов, може би дори и през зимата, трябва да закупите Fish XXL, активатор за захапване, който експертите препоръчват като една от най- добрите примамки.

Зимният риболов със стръв ще се превърне в истинско удоволствие и ще сте удовлетворени от големия улов, както твърди производителя, рибата сама отива на куката. И всичко това благодарение на уникалната комбинация от съставки за стръв, които действат в самият център на язовира. Цената на спрея е незначителна, в сравнение със сумата, която ще трябва да похарчите за рутинния зимен риболов с нулев улов и голям разход на бензин в търсенето на подгодящо място.

Kупи Fish XXL с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как действа Fish XXL?

Fish XXL – е мощна, активна стръв, проектирана главно за зимен риболов. Благодарение на 100% натурален произход (основните съставки са слонски чесън, конопено масло, кафяна вар, калмаринен протеин), риба, хваната на такава стръв е напълно безопасна за човешкото здраве.

Предимствата са:

 • Висока активност на спрея дори през зимния сезон;
 • Универсалността в приложението (привлича еднакво добре миролюбива, страхлива и хищническа риба);
 • Лесна употреба (спрейът може лесно да обработва примамката);
 • Огромен улов при всякакви обстоятелства.

Има широко разпространени митове като тръгнете за примамки, които се продават по магазините. Това са обещаващи ароматни смеси, хормонални препарати, супер ларви и дори… царевица!

Всичко това е безполезно защото:

 • Всяка изкуствена примамка губи своите свойства, ако температурата на водата е под 10 ° C;
 • Хормоналните лекарства не привличат риба – това е просто рекламен ход;
 • Смеси, съдържащи огромен брой добавки, са безполезни: рибата не попада в такива „въдици“.

На международните състезания на рибарите от 2005 до 2015 г. този стимулант бе признат за ефективен участник в шампионата. Това се доказва от рибари от Норвегия, Полша, Русия, Канада, като според тях спрейът е довел до победата на онези, които го използват. Трябва да разчитате на мненията на професионалистите и да им повярвате и да не се влияете от мнението на хора, които дават отрицателни отговори за него и го смятат за некачествен и неефективен. Просто примамката трябва да се използва правилно и да се разбере принципът на нейното действие.

Fish XXL активаторът за зимен риболов е в аерозол със специална пръскачка, която трябва да преработи стръвта преди да се потопи във водата и по време на риболов. Тази техника Ви позволява да актуализирате аромата, който рибата събира. Комбинацията от миризми предизвиква неустоимо желание да вземете стръвта, дори и да сте уловили много риба.

Прейът Fish XXL според мнението на специалистите се различава от всички други състави, които стимулират за кратко, привличат миризмата, а не феромони и хормони. Това е най- естественият ефект върху обонятелните рефлекси на обитателите на реките и моретата. Рибата отива там, където е вкусно и събужда апетита. Това означава, че веригата от ефекти е разбираема от наша гледна точка и от тази на биологията на вида.

Активаторът има ефект върху обонятелния рефлекс на рибата. Силно миришещи вещества стигат до лигавицата, прониква в тъканите и дразни нервните окончания. След това сигналът се предава на мозъка и всички процеси в тялото на рибата се активират. Сякаш под хипноза рибите сами отиват при стръвта.

Според опитни рибари, уловът на риба през зимата не е лесен. Необходимо е да се използват различни трикове под формата на примамки или ароматизанти, а преди това успешно сте ловили с ананасови капки или натрошен черен хляб. Но с течение на времето, експертите разбраха, че рибата вече не се лови толкова лесно. Сега трябва нещо специално. За себе си експертите отклиха уникалният спрей за стръв. Сега знаят точно как да имат най- големият улов.

Това е само малък списък с предимствата на спрея. В действителност спрея не оставя почти никакви следи. Ето защо ако решите да закупите активиращият спрей, Вие ще успеете в зимният риболов. Вашата работа и време, прекарани в студа, ще донесат добър улов и настроение.

Състав и съставки на Fish XXL

Слонски чесън. Устойчив аромат, който не е много приятен за хората, но привлича щука, шаран и боб.

Конопено масло. Не губи мириса си дори при ниски температури. Помага да се хванат бреза, молва, менек, сом, рояк.

Kупи Fish XXL с 50% отстъпка*на официалния сайт

Има ясно изразена миризма, привличаща шаран, брам, рояк, тънки и кръстоносни шарани.

Има силен изразен вкус, който активира дейността на костур, сом, брек.

Размерът и съставът на стръвта са незначителни, основното нещо, което трябва да направите е да обработите стръвта с FISH XXL. Процесът е много лесен. Преди употреба е необходимо няколко пъти стръвта да се напръска със спрея и след това да се остави във водата. След няколко хапки повторете процедурата.

От къде да закупим Fish XXL? – аптеката

Голям брой фалшиви стоки съществуват и се разпространяват на пазара днес, затова трябва да бъдем по-внимателни и много внимавайте за такива продукти. Оригиналният продукт е достъпен на официалния уеб сайт на марката. Препоръчително е да купувате САМО от официалния уебсайт.

Плащането става в кеш. Предимството на това да пазарувате от сайта е това, че сте сигурни, че закупувате оригиналния продукт. Препоръчително е да купувате само от там, за да избегнете фалшиви продукти.

Как да закупим Fish XXL в България?

Процесът на поръчка е прост; отивате в официалния уеб сайт и правите поръчка. Това включва предоставянето на имена,  информация за контакт и адрес. Процедурата за поръчка през официалния уеб сайт е чрез попълване на формуляр. Натиснете върху „ПОРЪЧАЙ“ и попълнете формуляра на следващата страница.

Продуктът ще бъде изпратен в рамките на 2 или 3 дни. Тогава можете да прецените. Ако не сте удовлетворени на 100%, просто изпратете празната опаковка от продукта на адреса за връщане и ние ще Ви върнем парите, без да Ви задаваме въпроси. Свързваме се с клиента чрез предоставения телефон, и доставката се осъществява чрез куриер.

Цена на Fish XXL

На уебстайта, Fish XXL струва 80 лева. Препоръчвам Ви да купите продукта, когато на уебсайта има 50% отстъпка от оригиналната цена със стойност 160 лева. Ако не сте удовлетворени на 100%, просто изпратете празната опаковка от продукта на адреса за връщане и ние ще Ви върнем парите, без да Ви задаваме въпроси.

Странични ефекти на Fish XXL

Fish XXL се произвежда основно от натурални продукти, които са безопасни за човешкото тяло. Субстанцията НЯМА странични ефекти и следователно не трябва да се притеснявате за бъдещи проблеми. БЕЗОПАСНО е за употреба.

Бременните жени и бъдещите майки трябва да се консултират с лекар, преди да използват продукта. Състои се само от от естествени съставки.

Отзиви Fish XXL мнения

 Valery Sean, 24

„По нашите места риболовът е винаги отличен, аз съм рибар и от опит знам какво говоря. Напръскайте стръвта и започнете да дразните рибата, привлича я още през първите 20 мин и в началото може да стане малко по- бавно. Но след това, просто имайте време да извадите две дузини за половин час, което е норма. Препоръчвам на всички, вземете го за зимен риболов.

 

Bety Keita, 30

Купих го за подарък на съпруга ми. Той незабавно отиде на риболов за да провери и каза, че спрейът е просто супер и рибата кълве като луда. С една дума- беше точният подарък.

 

Damir Khan, 40

 Използвам спрейът на места, в които няма много риба, колкото ми се иска да има, но не ми се иска да се прибера у дома без улов. Мога да кажа, че с Fish XXL рибата кълве много и постоянно!

 

Заключение за Fish XXL

 Искате ли риба? Не се отчайвайте ако през първите 10 минути няма улов, през това време се наглася и запова да пуска стръвта. Не оставяйте мястото, на което вече сте раздразнили рибата, със сигурност ще имате улов. Съветът на рибарите в този случай казва- „бомбардирайте“ до финала. Не позволявайте на небрежността в организацията да сдуха настроението Ви, подгответе се добре. Аерозолът само помага на правилните от Вас действия да уловите рибата.

Kупи Fish XXL с 50% отстъпка*на официалния сайт
 

One Response

 1. K0st4din

  11.03.2018 11:20

  Здравейте, аз бих желал да попитам следното: Ако искаме да НЕ Е хищна риба да напръскаме 2-4 пъти, ако е хищна 7-8 пъти. Моят въпрос е: Кое да напръскаме, ако не е хищна и ако имаме (защото и това се споменава) например 1 кг. захранка, колко пъти да пръснем, за да може да се смеси всичко и да направим хранително петно? Ще ви бъда благодарен ако има малко повече разяснения, защото и в официалният сайт, няма нито адрес, нито форма за запитване, нито адрес, а цената въпреки всичко не е за подминаване.

  Отговор

Leave a Reply