Penilux мнения – цена

, , Leave a comment

Penilux мнения – цена
5 (100%) 3 votes

Penilux мнения – цена
5 (100%) 3 votes

Penilux мнения – цена
5 (100%) 3 votes

Penilux мнения – цена
5 (100%) 3 votes

Penilux мнения – цена
5 (100%) 3 votes

Проучванията показват, че 87% от жените мечтаят за мъже с голям пенис. 94% биха се съгласили на секс при първа среща, ако пенисът на мъжа е по-голям от 20см! Това звучи интригуващо, нали? Дължината и дебелината на пениса ви влияе върху сексуалния ви живот и способността да задоволявате партньорката си в леглото. Липсата на удовлетворение в леглото води до по-големи проблеми в брака и връзките. Penilux е решението за всичко това.

Много мъже по света страдат от малкия размер на пениса си. Това ги затруднява по време на секс, тъй като не успяват да задоволят своята партньорка. Средната дължина на мъжкия пенис е около 6,5см. Дължина по-малка от тази е голям проблем. Освен това, нормално е мъжът да може да еякулира до 2-3 минути по време на секс.

Повечето хора изпитват трудност да споделят сексуалния си живот с някого и дори да се консултират с медицинско лице в случай на малък пенис. Поради страх, ниско самочувствие и срам, те се примиряват със своя размер и със своя посредствен сексуален живот. Ако вие изпитвате тези страхове, време е да потърсите помощ. С покупката на Penilux ще откриете най-доброто средство за справяне с вашия проблем.

Kупи Penilux с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как действа Penilux?

Penilux е изцяло натурален крем, който съдейства за увеличаване на размера и дебелината на пениса с до 3,5см за по-малко от месец. Той помага на мъжете да подобрят либидото си в леглото и да имат сексуално удовлетворение. Произведен е от натурални съставки.

Кремът увеличава мускулите на мъжкия пенис като разширява и увеличава броя на кръвоносните съдове и капиляри. Това засилва кръвообръщението и води до по-добра абсорбация на съставките на крема.

Продуктът е в гелообразна форма и се прилага с ръце с втриващи и масажни движения върху чист пенис. При нанасянето му пенисът трябва да е възбуден. За по-добри резултати, кремът се използва половин час преди секс. Това допълнително стимулира пениса да нарасне на дължина и ширина. Ето ги и стъпките:

 • Измийте добре пениса си.
 • Вземете малко количество от крема в дланта си и го нанесете с втриване върху пениса.
 • Масажирайте около 10-15 минути. Направете това половин час преди секс.
 • Оставете крема да бъде добре абсорбиран.
 • Правете това редовно цял месец по два пъти на ден и скоро резултатите ще бъдат видими.

Кремът съдържа специални ензими, които действат в силна степен за уголемяване на тъканите на пениса, като разширяват неговите стени.

Продуктът е тестван и е доказано безвреден.

След редовна употреба за период от 1-3 месеца, ще видите значителни подобрения във вашия полов живот:

 • Периодът на ерекцията и възстановяването след всеки акт се подобрява. Ерекциите стават по-стабилни и надеждни.
 • Ще се радвате на по-големи и впечатляващи еякулации.
 • Размерът на пениса ще нарастне с 4-5см.
 • Увеличава се и силата и обема на пениса.
 • Увеличава се кръвния поток в гениталиите.
 • Увеличава се вашето самочувствие и химията между партньорите, като това подобрява и сексуалното удовлетворение и при двете страни.
 • Нараства и периода на оргазъм и за двете страни.

Penilux увеличава размера на пениса с 1см през първата седмица; до 2,5см през втората; до 3,8см през третата; и до 5см през четвъртата седмица. Продуктът е със стопроцентова гаранция и може да бъде използван навсякъде. С него ще бъдете готови по всяко време за секс. Той напълно ще промени представата ви за секса и ще ви превърне в обект на желание за жените. Опознайте както е това див секс!

Състав на Penilux

Гуарана. Основната функция на растението Гуарана е да бъде стимулиращо в сексуалната област. Семената на Гуарана съдържат вещества, които могат да бъдат кристализирани, и се наричат гуаранин. Това вещество действа като антидепресант и предпазва от импотентност.

Магнезий. Участва в производството на полови хормони като андроген и естроген. Произвежда също невротрансмитери, които контролират сексуалното желание и по-специално хормоните епинефрин и допамин.

Kупи Penilux с 50% отстъпка*на официалния сайт

Глицин. Той увеличава съдържанието на азотен окис в тялото и засилва синтеза на ензима, който произвежда азотния окис. Глицинът увеличава сексуалното либидо, подобрява еякулацията и дълготрайната ерекция.

L-аргинин. Тази съставка спомага за премахването на аминокиселините, които тялото използва за производство на азотен окис, и съдейства за разширяването и удължаването на кръвоносните съдове. Подобрява кръвообръщението и засилва ерекцията и оргазма при мъжете.

Каталитично вещество в тъканите на пениса. То ускорява химичните реакции между клетките и съставките на крема; уголемява все повече пениса с всеки изминал ден, като в същото време поддържа стабилна неговата ерекция. Действа също за фиксиране и трансфер на физиологично активните съставки в по-дълбоките слоеве. Помага за блокиране на токсините, навлизащи в кръвта, чрез храната и лекарствата.

Сукцинова киселина. Тя се съдържа в тялото на всеки човек. Съставена е от митохондрия – единственият източник на енергия в клетките. Клетките, задействани от тази киселина, започват да работят по-бързо. Тяхното делене става няколко пъти по-ефективно – тъканите се разширяват и нарастват. Този процес е напълно естествен и тялото не се стресира. Клетките започват да функционират по-добре, което води до възстановяване на микро-кръвообръщението в пениса. Стабилният кръвен поток е основно условие за добрата ерекция.

Къде за закупите Penilux? – аптеката

Продуктът е на разположение на официалния му сайт. Пуска се онлайн поръчка, след това клиентът получава обаждане по телефона или имейл за потвърждение. Продуктът се изпраща до желания адрес по куриер.

Заплащането е в брой. Предимството на онлайн покупката е, че продуктът в сайта е оригинален. Препоръчва се да се купува от там, за да се избегнат фалшификати.

Как да закупите Penilux в България?

Продуктът може да се купи само на неговия официален сайт. Процедурата за покупка е лесна. Отидете на официалния сайт и направете поръчката си там. Това включва да дадете вашето име, контактна информация и адрес. Клиентът ще получи съобщение за потвърждение на поръчката. След поръчката бъде потвърдена, пакетът ще бъде изпратен чрез куриер, като плащането е в брой в момента на доставката.

Цена на Penilux

Новата цена на официалния сайт е 69 BGN. Продуктът е намален с 50% от предишната му цена – 138 BGN. Таксата за доставка не влиза в цената. Доставката се извършва до 2-3 дена след пускане на поръчката.

Странични ефекти на Penilux

Penilux се произвежда главно от натурални продукти, които са безвредни за човешкото тяло. Веществата в него НЯМАТ странични ефекти и следователно, не е нужно да се безпокоите за бъдещи проблеми. БЕЗВРЕДЕН е за употреба. Продуктът се използва само от мъже. Жените могат единствено да го закупят за своите съпрузи.

Отзиви Penilux мнения

Николай Радев, 29год

Малкият размер на пениса ми ме тревожеше и смятах, че имам ужасен късмет.  Момичетата изгубиха интерес към секса с мен. Реших да потърся помощ и използвайки този крем, прибавих 4,7см към моя пенис. Сега не мога да се отърва от жените!

 

Таня Рангелова, 25год

Съпругът ми не беше достатъчно добър и задоволяващ ме в леглото, само защото имаше малък пенис. Затова реших да потърся някакво решение онлайн. Попаднах на Penilux и всичко се промени оттогава. Пенисът му нарастна на дължина и дебелина. Сега се наслаждавам на секса.

 

Велислав Стоянов, 32год

Моята приятелка е по-опитна в сексуално отношение от мен. Тя ме заряза, само защото не можех да я задоволявам дълги часове. Съмнявах се в този продукт, но веднага щом започнах да го използвам, пенисът ми стана огромен. Тя пъшка от удоволствие през цялото време и съседите също го доказват, като почукват по стената всеки път. Сега съм добър в секса.

 

Заключение за Penilux

Направете вашето момиче щастлива в леглото. Помогнете й да достига оргазми в леглото, за каквито винаги си е мечтала. Използвайте този крем, за да увеличите размера на пениса си и сексуалното си желание, за да имате твърда ерекция и повече еякулация. Може да го направите като побързате и закупите продукта сега. Няма да бъдете разочаровани. Даваме ви стопроцентова гаранция.

Kупи Penilux с 50% отстъпка*на официалния сайт
 

Leave a Reply